Bloggar nästan ingenting nu under veckorna när jag går skola. Anledningen är jag inte har tid eller ids. Så det får bli nån uppdatering då och då!
 
Idag har jag iaf varit ocg gjort stallet på morgonen. Palmera är forfarande oren på volt i höger varv men eftersom hon inte är svullen, varm eller öm så rider jag lättare varje dag. det är så konstigt eftersom hon som sagt inte är svälld, ingen värmeökning, ömmar inte i varken ben, bog eller rygg så är det konstigt att hon är "halt". Enda anledningen som vi kan se är att hon ska skos på måndag och fötterna är verkligen i behov av det. Dom har växt så dom i princip är utanför skona, så kan tänka mig att det ger rätt mkt tryck. Eftersom hon är känslig i fötterna så kan det vara en sån liten sak som gör det men man vet ju aldrig. är det dinte bra efter Rickard har skott henne får vi ta ut veterinär. Hon är iaf mjuk och samarbets villig så har svårt att tro att nån muskel spökar.
 
Ska ner ikväll och rida Thor medans mamma badar Calypso som fått hårsäcksinflamation på ryggen. Så tänkte passa på att ta en sväng på bäbis då :)
 
Vart inget vidare hoppass igår. Jag var inte i form, åt inget på morgonen och red som skit. Riktigt dåligt helt enkelt! men trots en svag ryttar insats så var Palmera grymt positiv. Hon brukar inte vilja vara med när ryttaren inte sköter sitt jobb och hon inte får göra som hon vill. Men igår höll hon humöret uppe och kämpade vidare <3
 
Slänger in lite bilder som Matilda fotade igår :D