I går var det klubbis i dressyr som gällde. Först var det tänkt att jag skulle tävla både Palmera och Thor, men då Palmera inte var riktigt i form så valde jag att bara rida Thor. Bra val skulle säga så här i efterhand. Värmde upp honom i en enkel skritt och trav klass ( LD:2 ) den klassen vann vi mot ett mindre svårt motstånd. Nästa klass var en LC:1, här var konkurrensen hårdare med riktigt fina hästar i startfältet. Jag vet vad Thor går för och jag tippade oss näst sist men vi presterade och vann den klassen också! Riktigt kul, speciellt eftersom det är jag som fått honom att utvecklas från att inte ens gå att styra på volt i trav till att göra riktigt fina programm. Red LC:1an på 62,22 % så det är ju dessutom godkänt :D Riktigt nöjd över våra prestationer. Kul var det också att Ellen tog en välförtjänt andra plats i LC:1an med Curre!
 
Resultaten blev alltså:
 
LD:2 = 1a
LC:1 = 1a
 
Dagens som redan var på topp kunde inte sluta bättre än att Luleå spöade Brynäs med 8-1 hemma i Coop Arena.God middag och sen Johan Falk - Barninfiltratören, riktigt bra film som alla andra Falk filmer.
 
Imorgon är jag ledig vilket betyder lång helg! Är minst sagt välbehövligt efter denna vecka. Ska passa på att göra bort stallet på dagen så Palmera kan få en uteritt, det går ju inte att rida ut med henne på kvällen för hon är så mörkrädd så hon går inte ens runt i paddocken :P ännu ett skäl till smeknamnet "Fjanten" ;)
 
Ikväll ska jag rida både Palmera och Thor, kulkul! Blir att rida lite dressyrprogram med Thor då vi ska tävla på lördag... lär väll gå "superbra" haha! Jag ser senariot med flygande dressyrstaket men får hoppas på det bättre!
 
Ikväll ska lillganstern bada, det kommer bli blött.. tro mig! ;P 
 
Vissa dagar saknar jag dig mer än andra dagar, idag är en sån dag <3 Winston var det lilla extra, han var den som stod ut i mängden och visade vem han var. Vi hade många krig att vinna ibland på varsin sida ibland tillsammans. Oavsett vad så slutade det alltid lyckligt... ju längre tiden gick ju tätare blev vi, vi blev ett lag och de sista åren på tävlingsbanorna krigade vi inte mot varandra utan med varandra som ett team och det lönade sig <3 Det är drygt ett år sedan vi skiljdes åt. Men du fyller än idag det största rummet i mitt hjärta. Tårarna rinner nu ned för mina kinder så jag avslutar med att säga att... Jag älskar dig Winston <3
 
"Don't walk in front of me - 
I may not follow 
Don't walk behind me - 
I may not lead 
Just walk beside me - 
and be my friend."
 
Hade tre val på hur jag ville tillbringa denna lördag kväll. 
 
1. Spökkväll med DUS i luleå på LRK
2. Klassfest
3. Skön hemma kväll utan föräldrar
 
Alternativ 1 gick bort direkt då jag hade spökkväll på klubben förra helgen och inte orkade med en till helg med en massa gråtande barn. Sen stod det mellan 2 och 3 och där var valet inte så svårt.. eller? Jo det var det, var sugen på party men kände inte för att tillbringa kvällen med min klass. Tråkig, stel och tråkig! Inte så kul att trängas med en hög brudar i en lägenhet.. nä då är jag hellre hemma med hela huset för mig själv. Eller ja nästan iaf, det var ju bara ett problem... min bror Charlie och hans kompis. Det hade tydligen planerat och lana Black Ops 2, trycka godis och dunka musik. Så nu ligger jag här och lanar sims 3 medans dom spelar sitt oändliga spela! Kanske skulle valt den där klassfesten med middag på Allstar iaf ?!
 
 
Slänger in en bild på min duktig bror från i sommras <3
Förra månaden tjänade jag ca. 1000kr på att vara stand in på ridlektionerna när instruktörerna var sjuka. Igår hade jag Erica lektioner då hon hade migrän = 400kr och idag har jag Camillas lektioner då hon är på "utbildning" = 260kr och egentligen skulle jag haft lektioner imorgon också men då ska jag bort på kvällen så då gick det inte. Älskar att hålla lektion speciellt om det är lite bättre ryttare som Ellen :) Ikväll ska Ellens grupp hoppa så det ska bli kul, mycket roligare att hålla markarbete/hoppnings lektioner än dressyr. Eftersom vissa är så feg och inte vågar ha med Hannibal så ska han gå idag då jag får bestämma! 
 
Fick i helgen ett stort glädje besked då jag efter mycket väntan äntligen får rida Thor flera dagar i veckan. Så nu ska jag rida honom både torsdag och fredag! Känns väldigt kul då det ger väldigt mycket att rida honom eftersom man måste vara så precis för att han ska förstå. Jag har fått honom att utvecklas mycket sen jag började rida honom och jag är glad att jag får fortsatt förtroende! 
 
Palmera är mycket bättre. Jag har inte velat prata så loud om henne och varför hon varit avställd då jag inte vill att det blir kännt för hela världen då jag tycker det är onödigt. Men hon är efter igångsättning på benen igen. Träningsvärken håller dock i sig men brukar normalt släppa i slutet av varje ridpass, så är det när allt rör på sig :) Jag maserar och stretchar henne varje dag och om jag inte rider henne går jag med henne minst 20min. Så allt verkar bra änn så länge men blir det värre är det Finland som gäller direkt!